Ballets Røde Kyss

Reise / Tanker / The University of Bath / Vennskap / April 5, 2015

Jeg lokker øynene. Pusten min senker farten. Bassen fra techno-bakgrunnsmusikken slår meg i brystet. Slagene er bedøvende og lysten etter å gå ut for kvelden er borte. Senga mi føles så alt for god og det nakne ansiktet mitt nekter å la seg dekkes til av konservativ sminke. Har jeg blitt gammel? Tanken på å tre føttene mine ned i alt for høye hæler, krølle det ultra vrange håret mitt, og la trynet formulere et fake smil til folk jeg ikke kjenner lenker meg hardere ned i puta. Pusten kveles mellom leppene mine og putetrekket. I det jeg er tom for oksygen spretter jeg opp! Renate skal på ball.

(Kjolen kan du finne her)

Det er i det jeg tar på meg rød leppestift at både den barnslige og veslevoksne siden av meg samarbeider. De holder hender og smiler lurt på hverandre; begge koser seg under det røde lyset. Veslevoksne Renate poserer stolt foran kameraet, mens den barnslige Renate maler alt og alle med sine røde kyss (kjæresten min er mildt sagt lei ’kunsten’ jeg legger igjen på ansiktet hans). Rødt gjør noe med meg. Fargen er så feil mot det kobberrøde håret mitt, men allikevel må jeg ha det. Det er noe så forlokkende og forbudt med denne blod-fargen. De røde leppene mine pumper energi inn i meg, og vips så var jeg mer enn klar til å slå ut dansevingene mine.

Med kvelden ble den røde leppestiften min visket bort, og dermed var også rødtoppens energi lagt igjen på siden av vinglasset. Ja, jeg har nok blitt gammel, men det er helt okay.

Best Regards

Renate

Dagens moralpreken:
“No one looks back on their life and remembers the nights they got plenty of sleep”


4 Comments

on April 5, 2015

Ååh, den kjolen stod jeg og sikla på i butikken i går. Den er såå peen, og du kledde den veldig bra. :-)

    on April 5, 2015

    Tusen takk, Vilde <3 Den er helt klart favoritkjolen min! Så utrolig deilig å ha på seg er den og :P Løp og kjøp, frøken

on April 18, 2015

I can’t read your text, but nice outfit! Xdiana.

    on April 21, 2015

    Thank you, Diana! Sorry about that :PLeave a Reply


%d bloggers like this: