Belgisk nyttår

Kjærlighet / Reise / Vennskap / January 7, 2015

Årets nyttårsfeiring skulle bli fyrt av i Belgia, Brussel. Bath-studentene stod klare på Victoria Station i London kl08:00 for å sette seg på en 7 timers lang busstur. Hvorfor fly når man kan kjøre buss? Sjalue individer som ikke ble med (selv om invitasjonen lå foran dem på et sølvfat) prøvde med slibrige kommentarer å drukne Brussel i deres grønne gugge. Men den såkalte stygge Brussel var rett og slett en skjønnhet. Lysshow lekte over historiske kirkevegger og lukten av belgiske vafler danset konstant under nesene våre. Lyden av sexy fransk i kombinasjon med min etterlengte kjæreste, som jeg ikke har sett på over 1 måned, kan kanskje ha farget mitt syn på denne byen i positiv retning. Til tross av dette mener jeg allikevel at Brussel fremførte en fremragende presentasjon av sine fargerike attraksjoner.

En ting jeg kan ta med meg fra Brussel er ny lærdom over min egen særhet. Herregud, hvor sær jeg er. Frykten for å drite meg ut over ting jeg veit jeg ikke er god til er mest sannsynlig begrunnelsen for dette. Dette er en veslevoksen oppførsel som jeg kan innrømme er en av mine svakheter. Jeg har et ekstremt stort konkurranseinstinkt som noen ganger forgifter personligheten min. Dersom jeg innser at jeg ikke kan ”vinne” aktiviteten så styrer jeg unna hele greia. Denne siden av meg ble veldig tydelig da resten av gjengen villa gå på skøyter. Forferdelige barneminner om blå knær, forslåtte fortenner, og latter fra klassekamerater over mine Bambi-bein flerret opp. Jeg rettet opp ryggen, løftet haken og sa bestemt ”NO, I’m not joining you”. Det jeg fikk slengt tilbake var, ’Er ikke du Norsk a?!’. Renate stod på sitt og valgte heller å gå sine egne veier utenom isen.

I tillegg til skøyting hadde jeg samme attitude når alle ville synge karaoke. NEI, jeg HATER karaoke!!! Jeg vil ikke, jeg vil ikke, jeg vil IKKE! Etter gjentatte tilbakemeldinger om mine manglende sangsegenskaper har jeg kvelt igjen strupen for synging. Jada, jeg veit at karaoke ikke er nødvendigvis ment for folk med forgylte tunger, men som sagt; kan jeg ikke vinne så gidder jeg heller ikke å prøve. Hvor sær er ikke Renate -.-

Tissende statuer (i flertall), nystekte pannekaker, kunstneriske bakgater, og sjarmerende ølbryggerier dominerte oppdagelsesferden vår gjennom Brussel. Apropos ølbryggerier; her satt, i følge UK sine lister, noen av landets beste studenter og sprengte hjernene sine over det alt for utfordrende spillet, ”Finn paret”/”Double”. Aldri har jeg sett mer konkurranseaggresjon over et barnespill!

Da tiden var inne for å fyre av selve nyttårsfeiringen ante vi ikke hva som var i vente. Place Royale, hvor fyrverkeriet skulle fremføres, var transformert til en krigsarena. Endelig kom all treningsstudio-investeringen til nytte! Haha, men mine spisse albuer tok oss ikke langt nok; ingen fyrverkeri kunne bli observert bak buldrende høyttalere.

Da nedtellingen var over og nyttårs nuss var unnagjort ble James Bond, Cat Woman, Indiana Jones, MacGyver, og Spider Man modusene slått på inni meg. Over gjerder, gjennom bein, piruetter ned fra etasjer, og grov overprøvelse av ’Ingen adgang’ gjorde stuntkvinnen i meg høy på adrenalin. Yes, vi overlevde enda ett år! 2015, jeg lover jeg skal gi deg en real kamp… Bring it on. But first let me take a selfie (noe Toby helst ville slippe -.-)

Dagen derpå var intet unntak fra alle andre dager etter en festdag; jeg var den eneste som ikke led av Hangover-sykdommen. Med et irriterende glis om munnen ønsker jeg alle et fantastisk nyttår med all det glitteret dere fortjener. Lenge leve livet <3

Best Regards
Renate

Dagens moralpreken:
“Tomorrow, is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.”
― Brad Paisley


8 Comments

on January 7, 2015

Så mange fine bilder! :)

on January 7, 2015

I love Natalie’s pink socks with the dress on the last pictures ;)

  on January 8, 2015

  Haha, me too, gotta love the Nat-style

on January 9, 2015

Herlig og godt nytt år og lykke til i 2015. Ta livets utfordringer på strak arm jenta mi ikke unngå det du ikke kan. Hvem veit kan være du overrasker deg selv veit du.

  on January 17, 2015

  Haha, stoltheten hos meg er nok sterkere enn frykten av å ikke prøve nye ting :P

on January 17, 2015

Å så fint, trodde jeg hadde skrevet kommentar men nei, Alltid like morsomt å lese hva du opplever sammen med dine venner og din kjære gode Toby. Klem fra mamma

  on January 17, 2015

  Tusen takk, alltid koselig å høre det <3 Sees snart ^^Leave a Reply


%d bloggers like this: