Enjoy The Moment

Kjærlighet / Reise / The University of Bath / April 24, 2015

Har du noen gang hatt dårlig samvittighet over å ’ikke være til stedet’?
Sotto Sotto er Bath’s beste restaurant (se her). Med andre ord; det bør være en stor opplevelse i å besøke dette spisestedet. Mens min kjære babler i vei om ting ørene mine ikke oppfatter, kjenner jeg fokuset mitt glir over til patetisk skolearbeid. Renate, skjerp deg! Vi skulle egentlig feire ung kjærlighet, men i stedet endte vi opp med å sørge over ubetydelige bekymringer. Det beste med å ha en partner som går i klassen din er at han også går igjennom samme stressperioder… Så der satt turtelduene, på Bath’s beste restaurant, ytterst fraværende til den virkelig skjønnheten på tallerkenene mellom to mennesker. Oh, well! Gi meg to uker og jeg vil få riktig fokus igjen.

 

Best Regards
Renate

Dagens moralpreken:
Focus on the journey, not the destination. Joy is found not in finishing an activity but in doing it. – Greg Anderson


4 Comments

on April 25, 2015

Herlig, nå må du gjøre skole da jenta mi.

on April 26, 2015

Så nydelig bilder! Et helt fantastisk lys :)

    on April 26, 2015

    Tusen takk, Lina <3 Ja, jeg elsker solnedganger, det gir et så varmt og fint lys.Leave a Reply


%d bloggers like this: