Jeg har sett lyset

Reise / Tanker / The University of Bath / April 12, 2015

Noe irriterende pirker meg på nesa. Klokken er 06:30 på morgenen og jeg skal ikke opp før om en halvtime. Grettent slår jeg øyelokkene opp og er klar til bite hva det nå enn er som våger å vekke rødtoppen. Sollys smiler gjennom vinduet, og den gretne rødtoppen har glemt irritasjonen. Jeg kan ikke la være å smile barnslig tilbake. La lyst lys lyse! En dag uten solskinn er som… vell, en natt?

(Ombre Paisley Maxi Skirt by Gypsy 05 kan du finne her)

Varmen mot fregnene mine får meg til å glemme den seriøse hverdagen. “Jeg kan ikke gå inn enda, jeg må fange mer solskinn”. Jeg har sett lyset!

Best Regards

Renate

Dagens moralpreken:
“Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth”
― Roman Payne


4 Comments

on April 12, 2015

Hm skjønner du holder på med skolen nå. Kjempe fine bilder men en veldig kort fortelling ……. Venter en kjempe blogg etter Spania turen. …….

    on April 12, 2015

    Enda mer solskinn og lys in Spania, får vi håpe på :D

on April 14, 2015

åh, så herlige bilder!Leave a Reply


%d bloggers like this: