Riktig Perspektiv

Reise / Tanker / March 31, 2015

Man skal feire livet så lenge man har det. Jeg har så utrolig mye jeg burde ha takket for, men det er så alt for lett å ta ting forgjeves. Har du noen gang tatt deg selv i å glane ut av vinduet og tenkt, “Livet er dritt…”. Det er i samme sekund du bør slå deg selv i nesa og skamme deg.
Vi er så jævla bortskjemte!
Ja, vi har alle mindre artige dager, og noen ganger frister det rett og slett ikke å forlate senga. Renate, det er mange som ville ha gjort mye for å ha hatt dine dårlige dager. Smerte, svie, skuffelse, sinne, skamfullhet, og strev er ALLTID relativt til hva man sammenligner det med; Mine dårlige dager kan være ingenting i forhold til andres. Det og syntes synd på oss selv er et sterkt instinkt hos oss mennesker. Egosentriske tanker om at verden omhandler oss gjør hver minste personlige detalj en viktig brikke i livsløpet vårt, og det gir jo også mening ettersom det tross alt er gjennom dine egne øyne du ser verden. Kan vi ikke alle bare ha de samme øynene: Akkurat som et verdensspråk eller en verdensvaluta, så burde det også finnes en fellesplattform vi kan møtes og dele det samme synet. Det hadde vært fint det…

Snart skal jeg på reise igjen, og det er min måte å finne denne fellesplassen. Jeg ser ting jeg ikke bør se, og ting jeg ikke vil se. Det er disse synene som får meg virkelig til å se. Jeg ser livet i forhold til verden, og verden i forhold til livet. Selv om det får meg til å føle meg ekstremt liten så gjør det også at jeg føler meg så grunnleggende levende. Det å leve er helt fantastisk vidunderlig! Smil til verden, og verden smiler tilbake deg.

 

Best Regards
Renate

Dagens moralpreken:
“The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes.” 
– Marcel Proust


6 Comments

on March 31, 2015

Fantastisk nydelige bilder ❤️

    on March 31, 2015

    Tusen takk, Linn! Jeg liker deg jeg <3

on March 31, 2015

Så utrolig bra skrevet Renate, Veldig sant, vi veit ikke hvor heldige vi er. Vi er faktisk friske, vi kan se , høre og gå. Så vil si vi er rimelig friske tror jeg.???????

on March 31, 2015

Det var veldig fine å såre bilder også, Så noe av den virkelige Renate.

    on March 31, 2015

    Tusen takk, fotografen gjorde en veldig god jobb :)Leave a Reply


%d bloggers like this: