Tears Of Joy

Kjærlighet / Norway / Reise / Tanker / June 21, 2015

Haha, herregud så flaut! Jeg hater virkelig å gråte foran andre, det er faktisk en av mine største redsler. Hva om folk så at jeg kan produsere tårer!? Uheldigvis for meg så har det seg slik at jeg er veldig emosjonell av natur, og da når visse personer bare hopper ut av det blå (eller skal vi si hoppe ut av bagasjerommet) så slår gledes-kranen seg på. Ja, jeg gråt. Jeg grein som en liten baby, og hele verden vet dette nå. Jeg har bestemt meg for at overraskelser ikke er helt min greie; jeg klarer det ikke! Så bare ikke overrask meg, ellers ender du opp med vannskader på gulvet etter at denne ubrukelige emosjonelle tulla er ferdig. Begrunnelsen bak min tsunami var kjæresten min, Toby. Tullekoppen syntes så synd på meg fordi jeg måtte feire bursdagen min alene at han bestemte seg for å fly over fra England til Norge, bare for å få meg til og smile (eller gråte). Planen hans var å gjømme seg bak i pappas bil, akkurat som en hund med en sløyfe på hodet. Planen funket perfekt, og jeg kunne løfte opp den nye valpen min, eller valpen løftet heller meg opp. It’s so fluffy I’m gonna die!!!

Med andre ord, så har jeg hatt en helt fantastisk bursdagsuke

//

Haha, how embarrassing! I absolutely hate crying in public, it is actually one of my biggest fears. What if people actually saw that I could produce tears!? Unfortunately for me I’m also very emotional by nature, so when certain people decides to pop out of the blue (or should we say pop out of the boot) there is no stopping the tears of joy from coming. Yes, I cried! I cried like a little baby, and the whole world knows. I have decided that surprises are not my thing; I can’t handle it! So just don’t surprise me, or you will regret it when your floor gets water damaged by this useless emotional wreck. The cause of my tsunami was my boyfriend, Toby. The silly boy felt sorry that I had to celebrate my birthday alone and decided to fly all the way from the UK to Norway, just to make me smile (or cry). His plan was to hide in the back of my dad’s car, like a dog with a bow on its head. The plan worked, and I could pick up my new puppy, well, the puppy picked me up instead. It’s so fluffy I’m gonna die!!!

In other words, I have had a really nice birthday week

Gotta love golfing with the tadpoles!

Again, thank you <3

Best Regards
Renate

Dagens moralpreken:
“Tears of joy are like the summer rain drops pierced by sunbeams.”
– Hosea Ballou


10 Comments

on June 21, 2015

Så vakkert

on June 22, 2015

Don’t forget, I beat you at golf :)

    on June 22, 2015

    I know -.- I don’t like golf anymore!

on June 22, 2015

Aw, det var jo søtt gjort da! ^^

    on June 22, 2015

    Hehe, jaaah, han er litt søt noen ganger :P

on June 29, 2015

Aaawww. så søtt! Det er gaven sin det! :)

on July 10, 2015

Åherre så søtt! <3Leave a Reply


%d bloggers like this: